Inför lägret

När anmälan är gjord, målsmansinfo inskickad och deltagaravgiften betald är det bara att vänta på ett galet roligt Voice Camp. Inför sommaren kommer ni att få ett mail med uppdaterad information. Har ni frågor innan dess är ni givetvis välkomna att höra av er.

Vi har också en sida med vanliga frågor och svar!

Ankomst

När lokalerna öppnar erbjuder vårt café kaffe, glass, fika, godis, frukt och mycket mer. 

Deltagarna checkar in i sina rum och vi har ett välkomstmöte där personalen presenterar sig och vi informerar om veckan. När föräldrar och syskon har lämnat lägret har vi en säkerhetsgenomgång, går igenom ordningsregler och veckans alla aktiviteter.  

Det finns möjlighet att boka transfer till lägret från Grästorp station, mer info samt vägbeskrivning hittar ni här.

Avslutning

Föräldrar och andra familjemedlemmar är hjärtligt välkomna till lägrets avslutning då vi bland annat har konsert och visar vad vi gjort under veckan.

Vårt café har öppet där det finns möjlighet att köpa lunch, kaffe, fika, godis, glass och en massa andra godsaker.

Sedan är det dags för konsert och efter konserten är det mingel, utdelning av kursintyg, fotografering och slutligen tid för avsked.

Det finns möjlighet att boka transfer från lägret till Grästorp station, mer info samt vägbeskrivning hittar ni här.

Besök under lägret

Föräldrar är välkomna att besöka oss under lägret men vi ber er att meddela oss detta på förhand då vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot besök på alla tider och enbart i begränsad omfattning.

Vi ber er att ta i beaktande att besök av familjemedlemmar kan framkalla hemlängtan hos såväl det egna som hos andra barn.

Inga besökare tillåts delta under några aktivitetspass, workshops eller andra inplanerade aktiviteter. Det är enbart avslutningen sista dagen som är öppen för besökare.

Kläder och andra tillhörigheter

De privata tillhörigheter som deltagarna har med sig till lägret ansvarar var och en för. Inventum tar inte ansvar för deltagarnas tillhörigheter och ersättning utgår därför inte vid förlust. Detta är viktigt att tänka på när det gäller värdesaker som mobiltelefon, kamera, dator och dyrare klädesplagg.

För kvarglömda saker ansvaras ej. Önskas upphittade kvarglömda saker skickas med post görs detta först efter att portot är förskottsinbetalt.

Betalning

Deltagaravgiften är 6 700 kr. I kostnaden ingår allt under veckan; samtliga måltider, boende i flerbäddsrum, studioinspelningar, sångcoachning, utbildningar/workshops, bad, arbetsmaterial samt avslutningskonsert för deltagarna och deras familjer. Det som tillkommer är resan hit och fickpengar (om man vill handla i vår kiosk).

Betalning, 6 700 kr, sker till vårt bankgiro 423-7384 inom 14 dagar.
Märk alltid betalningen med deltagarens namn och lägervecka!
Delbetalning är möjligt; 1 900 kr betalas inom 14 dagar och resterade 4 800 kr senast 60 dagar innan lägerstart.

Packning

Funderar ni på vad som ska packas kan ni titta på vårt förslag till packlista.

Varmt välkomna!