Aktiviteter

Välkommen till sommarlägret Voice Camp! Här får du njuta av sång, gemenskap och andra roligheter. 

Lägret pågår under en vecka, söndag till lördag. Under veckan får du bland annat spela in en känd låt i en riktig studio, du får egna sånglektioner, sjunga i stämmor och lära dig uppträda på stor scen. Såklart får du även utbildning i bland annat sångteknik och artisteri. Inga förkunskaper krävs – huvudsaken är att du älskar att sjunga!

Mer information kommer.

Voice Camp

Voice Camp är ett roligt sångläger främst för tjejer mellan 10 och 17 år. Deltagarna fördelas i grupper utifrån ålder. Inga tidigare kunskaper krävs och deltagarna kommer från hela Sverige. Huvudsaken är att du har ett intresse av att sjunga. Vi äter frukost runt klockan 09.00, lunch 12.00 och middag vid 18.00, samt mellanmål på eftermiddagen och kvällen. När tiden finns och inga aktiviteter är inplanerade så finns det exempelvis sällskapsspel, fotboll, kubb, kortlek och mycket annat roligt att tillgå, förutom att umgås med de nya kompisarna. Lokalerna stänger 23:00 varje dag då alla deltagare ska vara på sina rum och vila för att orka med morgondagen!

Lokalerna

Lägret äger rum i iFocus Studios lokaler i Främmestad, mitt i Västra Götaland. Fastigheten är belägen på landet cirka en timme från Göteborg. Nybyggda lokaler i en harmonisk och kreativ miljö där vi är omgivna av öppna landskap och skog, några kilometer från större landsvägar. Mer info om vägbeskrivning och transfer från tåg hittar du här.

Sånglägret har plats för totalt 40 stycken deltagare per lägervecka. Deltagarna sover 4-6 personer i varje rum. 

Drogfritt

Voice Camp och övriga läger som arrangeras av Inventum är helt drogfria, det är förbjudet att röka och snusa för såväl deltagare, gäster samt personal.

Försäkring

Samtliga deltagare är olycksfallsförsäkrade genom Sensus under sin vistelse på Voice Camp. Däremot finns ingen försäkring som täcker personliga tillhörigheter, borttappad mobil etc. Därför bör ni själva kontrollera vilken typ av försäkring ni har och vad som gäller vid eventuell skada eller skadegörelse. Läs mer om olycksfallsförsäkringen.

Anmälan

När ni anmält er skickas en automatisk bekräftelse på inskickad anmälan till målsmans e-post och inom kort hör vi av oss och bekräftar platsen.

Deltagaravgiften är 6 700 kronor och ska betalas inom 14 dagar till bankgirot: 423-7384. Det är också möjligt att delbetala vilket innebär att du betalar 1 900 kronor i samband med anmälan och 4 800 kronor senast 60 dagar innan lägret startar.

Har ni några funderingar eller frågor så är det bara att kontakta oss!

2019_voicecamp_00054

Arrangör

Föreningen Inventum

2019_voicecamp_00023

Tidigare läger

Bilder, filmklipp, utvärderingar

2019_voicecamp_00020

Kontakt

Har du frågor?