För dig och din rösts utveckling!

För dig och din rösts utveckling!


Du kan anmäla dig här!

Titta på filmen för att se allt roligt som händer under veckan:

Program

Välkommen till sommarlägret Voice Camp! Här får du njuta av sång, gemenskap och andra roligheter. Lägret pågår under en vecka, söndag till lördag. Under veckan får du bland annat spela in en känd låt i en riktig studio och producera en skiva tillsammans med andra deltagare. Du får egna sånglektioner, sjunga i stämmor och lära dig uppträda på stor scen. Såklart får du även utbildning i bland annat sångteknik och artisteri. Inga förkunskaper krävs – huvudsaken är att du älskar att sjunga!

 

Dag 1 – söndag

Välkommen till Voice Camp, lägret startar med ett informationsmöte då gärna föräldrar får vara med. Därefter har vi säkerhetsgenomgång, pratar om ordningsregler och alla aktiviteter som kommer hållas under veckan. Vi går igenom veckans körsång innan kvällen avslutas i studion. Givetvis finns det även tid för att börja lära känna varandra!

Dag 2 – måndag

En måndag har aldrig varit roligare än såhär, den startar med en workshop om sångteknik, uppsjungning och hur du går till väga för att hitta din unika röst. Under den första sånglektionen arbetar du med den låt som sedan ska spelas in i studio. På kvällen är det dags för sånglekar, körsång och det finns även tid för att öva på sin låt.

Dag 3 - tisdag

Idag är det tre aktivitetspass som står på schemat! Vi fortsätter med sånglektioner, börjar med studioinspelning och det är också dags för gruppsångscoachning. Tisdagskvällen innehåller bland annat ett musik-quiz samt frivilliga aktiviteter såsom att spela spel, öva på sin sång och massvis med annat.

Dag 4 - onsdag

Idag den fjärde dagen blir det inspelning i studion, lägersångsskrivning samt en workshop ”Becoming an artist”. Under eftermiddagen åker vi och badar i förhoppningsvis bra väder med härlig sol. På kvällen kan du exempelvis öva på din låt, se en film eller bara umgås med dina nya kompisar.

Dag 5 - torsdag

Grupperna får tid att arbeta med lägersången samt gruppsången på Group Performancepasset och samtliga deltagare får ytterligare en studioinspelning. På kvällen är det dags för konsert där alla får framföra sina solosånger för de andra deltagarna samt att grupperna sjunger sina lägersånger.

Dag 6 - fredag

Fredagen inleds i studion med inspelning av körsången som det övats på hela veckan. Sångcoacherna hjälper till att finslipa gruppernas framträdanden inför den avslutande konserten. Den sista kvällen på lägret är det dags för Open Mic vilket innebär att scenen är öppen för alla!

Dag 7 - lördag

Publiken strömmar till och det är dags för alla att göra sig i ordning för avslutningskonsert. Alla deltagares familjer och anhöriga är varmt välkomna och konserten drar igång. Vi presenterar vad vi har gjort under veckan, framför våra gruppsånger och avslutar med körsång. Voice Camp är slut för i år och det är dags för hemresa.

Med reservation för ändringar.